Производство на среднонапонски енергетски и дистрибутивни трансформатори

Макител е членка на Trafitalia Group и е основана во 2006 со цел да го снабдува интернационалниот пазар со трансформатори. Холдингот се состои од три компании од кои две се лоцирани во Италија а едната во Македонија.

Нашето МОТО е


1

Се стремиме да израснеме
во главен производител
на квалитетни трансформатори
со конкурентни цени.

2

Се стремиме да проектираме што поедноставен функционален механизам за поврзаност на корпоративните и стратешките цели на секоја личност во фабриката.

3

Се стремиме да им обезбедиме
најквалитетни производи
и услуги на нашите
постојни и идни клиенти.